Logodesign
Design af nyt logo, rentegning af skitse eller opdatering af eksisterende. Flere forslag, korrektioner, og aflevering i alle de nødvendige fil-formater.

BRANDING

Udvikling af grafisk materiale der giver virksomheden personlighed. Konsultation, rådgivning og udførsel. Brevlinie, typografi, grafik til Social Media, emballage.

Public Domain Konsulent

Arkivjæger. Specialist i at finde og anskaffe vintage fotos, grafik og illustrationer i Public Domain i højeste kvalitet. Bearbejdning og restaurering af materiale, klar til brug.

Visualisering

Fotomanipulation i form af mock-ups, indsættelse af grafik eller produkter i fotos, eksempler på emballering. 3D-visualisering af møbler eller produkter. Plantegning og opstalt.

Illustration

Illustrationer, grafik og ikoner. Collage og mixed-media værker på kommission. Udvikling af grafiske produkter (plakater, greeting cards, emballage, etc.).

Retouchering & rentegning

Retouchering af fotos, digital restaurering og rentegning af vintage fotos og grafik. Holdbar interpolering (forstørrelse) af grafisk materiale og digitale fotos.

Tryk & print

Design og opsætning af kataloger, plakater, brochurer, skiltning og bøger. Bearbejdning af filer til storformat print i højeste kvalitet. Håndtering af trykkeri.

udsmykning

Design af udsmykning til kontor eller butik, være det grafiske værker, møblering eller custom lamper. Design og produktion af skilte og folier, udvikling og implementering af wayfinding.

Produktdesign

Design af fysiske produkter. Konceptudvikling, skitsering, formgivning, 3D modellering, og fysiske prototyper i 3D-print, laserskåret træ og metal.

WEBDESIGN

Simple og stilrene websites, responsivt design. Overleveres med guides for oprettelse og redigering af indhold, SEO-klar og mobile-friendly. WordPress med Oxygen.

WEB SERVICES

Hjælp til vedligeholdelse af websites. Opsætning af Google Workspace services (Gmail, Drive, Docs, etc.), Google Analytics implementering, DNS og domænehåndtering. Social Media.

E-Handel

Opsætning af online shops med WooCommerce eller Shopify. Implementering af Shipmondo shipping-platform, udvikling af fragtklasser. Rabatkuponer, online marketing kampagner.

Hello Sailor    |    Est. 2008    |    CVR 3171 1150

Jonas Lönborg    |    +45 4411 6777    |    [email protected]

pencilmagic-wandcloud-checkstar-emptyeyeprintercamerapicturecartlaptop-phonediamonddinner