Jonas Lönborg

Hello!

Hello Sailor er produkt- og grafisk designer Jonas Lönborg.

Som selvstændig designer skaber jeg ting for mine kunder der skaber værdi for mine kunder. Det kan være alt fra mindre retoucheringsopgaver til store identitetsopgaver, fra logodesign til møbeldesign, fra webdesign til udsmykningsopgaver, fra fysiske prototyper til digitale mock-ups, og alt ind imellem.

Fælles for alt mit arbejder er at jeg er passioneret omkring at skabe ting, både digitalt og med mine hænder, og jeg er dygtig til at kommunikere med mine kunder omkring hvordan vi bedst muligt kommer i mål med deres projekter.

Jeg er uddannet fra Danmarks Designskole i København, hvorfra jeg har en Bachelor i Digital Design, og en Master i Industriel Design. Hertil har jeg 20+ års grafisk- og web erfaring, og 9 års erfaring som leder af en grafisk afdeling i en af Danmarks førende akustikvirksomheder.

Efter 9 år som ansat er jeg nu tilbage som selvstændig, for at give mig selv mulighed for større kreativ udfoldelse, for at få adgang til nye og flere udfordringer, og for at få en mere direkte dialog med mine kunder og samarbejdspartnere.

Jeg er altid frisk på at mødes til en kop kaffe (eller te!) og tage en uforpligtende snak omkring jeres projekt. Ring eller skriv, og lad os booke et møde!
Kompatibilitet er vigtig for et godt samarbejde. De ydelser du som kunde får tilbudt skal matche dit behov.

Tag et kig på de services jeg tilbyder for at danne dig et bedre overblik over hvordan jeg kan hjælpe jeres virksomhed.
MINE SERVICES
I mit portfolio kan du se eksempler på et udpluk af forskellige ting jeg har skabt, og opgaver jeg har løst. 
PORTFOLIO

Hello Sailor    |    Est. 2008    |    CVR 3171 1150

Jonas Lönborg    |    +45 4411 6777    |    hello@hellosailor.dk

picturediamondcoffee-cup